spot_img
38.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăMehedințiCJ Mehedinți reabilitează un nou drum județean

CJ Mehedinți reabilitează un nou drum județean

-

Consiliul Județean Mehedinți a lansat licitația pentru reabilitarea unui nou drum, Dumbrava – Plopi (int. cu DJ 561A), în lungime de 13 km;

- Reclama -

Primul proiect al Consiliului Județean Mehedinți, finanțat prin Programul Național “Anghel Saligny” a intrat în faza de licitație pentru proiectare și execuție.

- Advertisement -

Este vorba despre obiectivul “Reabilitare/Modernizare DJ 606A pe tronsonul Dumbrava (sfârșit sector modernizat) – Plopi (int. cu DJ 561A)”, în lungime de 12,921 km, cu o valoare de 36.685.092,68 lei, cu TVA.

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toată lungimea proiectului, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, dar și lucrări privind siguranța circulației.

- Advertisement -

“Este prima veste bună pe care o avem la început de an și vă asigur că ele vor continua în perioada următoare!Să sperăm cu toții într-un an mai bun decât cel pe care l-am încheiat, cu sănătate și putere de muncă!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img