spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăDezvaluiriCIUDĂȚENII: Duhovnicul Regelui Mihai pretinde că s-a întâlnit cu Majestatea Sa la...

CIUDĂȚENII: Duhovnicul Regelui Mihai pretinde că s-a întâlnit cu Majestatea Sa la Versoix unde fostul Suveran nu mai locuiește de 10 ani

-

„Vă asigur că Regele Mihai se simte foarte bine, în ciuda vârstei sale. Pe toată durata slujbei de Te Deum, celebrată la reşedinţa regală cu ocazia zilei de 10 Mai, a stat doar în picioare. Iar slujba a durat circa o oră şi jumătate. Ne-a salutat de mai multe ori cu tradiţionalul Cristos a înviat!, a dat uneori răspunsurile cuvenite în timpul slujbei, alături de măicuţele de la Mânăstirea din Fribourg care se află constant alături de el, în ultima vreme”, a declarat în exclusivitate pentru ziarul Click! protopopul Adrian Diaconu, prezentat drept duhovnicul Regelui Mihai, care l-a vizitat de 10 mai.

- Reclama -

Tabloidul Click pretinde conform preotului Diaconu că întâlnirea ar fi avut loc la Versoix, unde Regele Mihai nu mai locuiește de 10 ani.

Regele Mihai locuiește acum conform informațiilor publice în Aubonne.

Diaconu a adăugat că Regele Mihai trăieşte în reşedinţa sa ca şi cum s-ar afla într-o mânăstire, adăugând că Sf. Scriptură şi cartea de rugăciuni se află permanent în imediata sa apropiere. Părintele Diaconu a admis că a purtat cu regele, în ultima vreme, şi o serie de discuţii tipice relaţiei dintre un credincios şi duhovnicul său, discuţii care n-au ocolit subiecte legate de soarta sufletului Reginei Ana, dar şi de cel al sufletului Reginei-mamă, Elena, al cărui trup e încă înhumat în Elveţia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img