spot_img
8.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăAnalizeCiucă despre PNL Cluj: O filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în...

Ciucă despre PNL Cluj: O filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara! Sunt mândru să constat că, acolo unde avem administraţie liberală, lucrurile funcţionează, iar cetăţenii văd rezultatele!

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, vineri, cu reprezentanţii PNL Cluj, „o filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara”.

„Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu organizaţia PNL Cluj şi cu primarii liberali din judeţ!  Am avut o discuţie foarte aplicată, alături de Lucian Bode, secretarul general interimar al partidului, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şi europarlamentarul PNL Daniel Buda. Vorbim de o filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara! Sunt mândru să constat că, acolo unde avem administraţie liberală, lucrurile funcţionează, iar cetăţenii văd rezultatele!”, a afirmat Nicolae Ciucă, vineri, într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -

El a subliniat că, în viziunea sa, este „nevoie de fapte şi de realizări”, iar „dacă ne angajăm, trebuie să facem, pentru că altfel, viziunea fără fapte este goală de conţinut”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img