spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeCiucă, despre candidatura lui Sebastian Burduja: Este opţiunea care dă speranţe celor...

Ciucă, despre candidatura lui Sebastian Burduja: Este opţiunea care dă speranţe celor nehotărâţi

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au hotărât până în acest moment.

„Între timp, domnul Sebastian Burduja a fost ales preşedinte al filialei Bucureşti, este normal ca, pe baza deciziei Biroului Politic Naţional, preşedinţii de filială să intre în competiţia politică. Domnul Sebastian Burduja intră în competiţia politică pentru Primăria Capitalei”, a spus Ciucă despre desemnarea lui Burduja pentru a candida din partea PNL la Primăria Bucureşti.

- Advertisement -

Despre şansele PNL să câştige Primăria Capitalei, Ciucă a afirmat că acestea „sunt date de profilul candidatului”.

„Vine de pe funcţia de ministru (ministrul Energiei – n.r.). Este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au hotărât până în acest moment. Există un segment de electorat nehotărât şi poate să îşi prezinte programul pentru Primăria Capitalei ca un nou intrat în această competiţie având la îndemână activitatea unui primar în funcţie sau a celorlalţi candidaţi care au fost deja primari. (…) Este unul dintre politicienii tineri, cu o pregătire şi o educaţie bună, a performat la nivelul ministerului Digitalizării, este acum în funcţie la ministerul Energiei, este foarte bine pregătit profesional, are viziune, este motivat, are o echipă şi o organizaţie care îl susţin, deci activul de partid se va mişca altfel”, a mai afirmat preşedintele PNL. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img