spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăAnalizeCiucă: Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va...

Ciucă: Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va avea propriul candidat. Nu Nicușor

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti, dacă nu se va găsi un alt candidat comun, care să nu fie membru niciunuia dintre cele două partide, PNL va avea propriul candidat.

Întrebat de ce PNL nu-l susţine pe Nicuşor Dan, liderul PNL a explicat că formaţiunea a reuşit să determine o alianţă pentru europarlamentare şi pentru unele judeţe la alegerile locale.

- Advertisement -

”Ar fi absolut de neînţeles, atât timp cât Nicuşor Dan nu vrea să fie membru al PNL, să avem această alunecare către relevanţa candidaturii sale către Primăria Bucureşti”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a afirmat, joi seară, la Digi 24, că electoratul PNL din Bucureşti nu ar fi de acord cu susţinerea lui Cristian Popescu Piedone pentru Primăria Bucureşti.

- Advertisement -

Întrebat ce se va întâmpla dacă medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi susţinut de coaliţie, Ciucă a declarat: ”Avem planul B, avem planul C. Cât de mult aş dori să devoalez un plam, dar nu o fac. Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va avea propriul candidat, nu este o problemă”.

Liderul PNL afirmă că există în partid resursa umană necesară, dar a reiterat ideea că se va ajunge la această situaţie doar într-o situaţie extremă.

”Dacă identificăm un candidat comun din afara celor două partide este posibil să luăm o decizie în acest sens”, a mai afirmat Ciucă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img