spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizeCiucă anunțând că PNL va prelua Transporturile: România trebuie să devină un...

Ciucă anunțând că PNL va prelua Transporturile: România trebuie să devină un mare şantier, nu o şezătoare de politicieni care se uită la sondajele de opinie

-

Premierul Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor din Prahova că doreşte ca preluarea ministerului Transporturilor de către un membru al PNL să dea un nou impuls realizării de infrastructură din România, au precizat surse liberale pentru News.ro. ”Le-am cerut liberalilor din Prahova să facă performanţă în administraţia locală, fiindcă acesta e principalul criteriu după care vor fi judecaţi la vot, în 2024. Cea mai bună strategie electorală e buna guvernare”, a afirmat premierul, într-o postare pe Facebook.

”Dorim ca preluarea ministerului Transporturilor de către un membru al PNL să dea un nou impuls realizării de infrastructură din România”, a spus preşedintele PNL într-o întâlnire cu cei din organizaţia Prahova. 

Liderul PNL a mai precizat că nu se lucrează la un nou program de guvernare, în coaliţie. ”Vom lucra pentru a adapta programul de guvernare al Coaliţiei, nu pentru un nou program”, a spus premierul Ciucă. 

Un alt mesaj al liderului liberal a fost că 2023 trebuie să fie un an de muncă, nu de dezbateri electorale.

Nicolae Ciucă le-a mai transmis liberalilor din filiala Prahova că ”România trebuie să devină un mare şantier, nu o şezătoare de politicieni care se uită la sondajele de opinie”, au mai relatat sursele citate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img