spot_img
12.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeCiucă: Am convingerea că noile autostrăzi A7 şi A8, dar şi drumul...

Ciucă: Am convingerea că noile autostrăzi A7 şi A8, dar şi drumul expres care va lega Piatra Neamţ de Bacău vor impulsiona dezvoltarea acestei regiuni şi vor atrage investitori

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi, în timpul unei vizite făcute în judeţul Neam, că este convins că noile autostrăzi A7 şi A8, dar şi drumul expres care va lega Piatra Neamţ de Bacău vor impulsiona dezvoltarea acestei regiuni şi vor atrage investitori.

”În vizita de azi, la Neamţ, am fost la sediile a două companii care au reuşit să performeze: fabrica TRW Airbag Systems din Roman şi grupul de firme Autonom, din Piatra Neamţ. Aceste două exemple sunt o dovadă că Moldova are potenţial de dezvoltare, prin inovaţie, eficienţă şi efort susţinut”, a afirmat Nicolae Ciucă, joi seară, într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -

El a menţionat că TRW Airbag Systems este o poveste de succes din Roman, care a început în urmă cu zece ani şi a devenit acum un angajator major al oraşului, având 1.700 de salariaţi.

”Administraţia liberală a municipiului este un partener al investitorilor care creează locuri de muncă, sprijinind mediul de afaceri prin diferite pârghii, precum acordarea de facilităţi. La Piatra Neamţ, am vizitat cea mai modernă clădire din judeţ din punct de vedere al eficienţei energetice şi protecţiei mediului. Grupul Autonom are 600 de angajaţi şi are cea mai mare cifră de afaceri din municipiul Piatra Neamţ. Am convingerea că noile autostrăzi A7 şi A8 – dar şi drumul expres care va lega Piatra Neamţ de Bacău – vor impulsiona dezvoltarea acestei regiuni şi vor atrage investitori care pot valorifica potenţialul economic de aici”, a transmis el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img