spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeCiucă: Am convenit să existe acţiunea de clarificare din partea domnului doctor...

Ciucă: Am convenit să existe acţiunea de clarificare din partea domnului doctor a tuturor aspectelor care ţin de persoana domniei sale, pentru ca, în final, să putem să avem din nou o analiză şi să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie se ia

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care ţin de problemele sale personale. La final, va exista o nouă analiză. ”Să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie se ia”, a afirmat liderul PNL.

Nicolae Ciucă a afirmat, joi seară, la Digi 24, că în şedinţa de luni a coaliţiei s-a discutat despre candidatura la Primăria Capitalei.

- Advertisement -

”A fost o decizie prin care am convenit ca în această săptămnă (…) să existe acţiunea aceasta de clarificare din partea domnului doctor a tuturor acestor aspecte care ţin de persoana domniei sale, pentru ca, în final, să putem să avem din nou o analiză şi să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie se ia”, a declarat Nicolae Ciucă.

Acesta a adugat că, ”în momentul de faţă, domnul doctor este propunerea de candidat la Primăria Capitalei, a noastră, a coaliţiei”.

- Advertisement -

Ciucă afirmă că medicul Cîrstoiu a fost propunerea lui Marcel Ciolacu, ”în procesul de identificare a candidatului” şi, atâta timp cât acesta i-a cerut să clarifice situaţia ”este normal să respecte cererea pe care domnul prim ministru Marcel Ciolacu a adresat-o”.

Întrebat ce se va întâmpla dacă medicul Cîrstoiu nu va aduce claridicări, Ciucă a precizat că premierul Marcel Ciolacu i-a mai cerut încă odată lui Cătălin Cârstoiu, chiar în cursul zilei de joi, să facă clarificări publice: ”Este o chestiune care ţine de clarificarea unor probleme personale (…) eu nu am cum să judec pe anumite supoziţii, pe anumite date un anumit aspect”.

Gabriela Firea a anunţat, joi, că situaţia candidatului susţinut de coaliţie la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, va fi discutată într-o întâlnire a liderilor PSD şi PNL coaliţiei, la finalul acestei săptămâni sau sau luni dimineaţa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img