spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeCiucă: Am considerat că este absolut firesc să încheiem această colaborare cu...

Ciucă: Am considerat că este absolut firesc să încheiem această colaborare cu medicul Cîrstoiou, pentru că şansele erau cât se poate de evidente

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi întrebat dacă medicul Cîrstoiu a cerut o funcţie în Guvern în schimbul retragerii candidaturii că nici nu s-a pus problema, ci a fost o discuţie cât se poate de decentă, pe cifre. ”Era clar că nu există nicio speranţă să putem să recuperăm, motiv pentru care am luat această hotărâre. Nu a cerut absolut nimic”, a arătat preşedintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat că au considerat că este absolut firesc să încheie această colaborare pentru că şansele erau cât se poate de evidente. ”Nu a spus nimic, a spus dacă aceasta este decizia, eu, aşa cum am acceptat, tot la fel de bine mă şi retrag din această candidatură”, a completat Ciucă.

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă medicul Cîrstoiu a cerut o funcţie în Guvern, în schimbul retragerii candidaturii.

- Advertisement -

”Nu, nici nu s-a pus problema, a fost o discuţie cât se poate de decentă, pe cifre, era clar că nu există nicio speranţă să putem să recuperăm, motiv pentru care am luat această hotărâre. Nu a cerut absolut nimic”, a spus Ciucă.

Despre relaţiile cu medicul, după această decizie a coaliţiei, Ciucă a spus că a rămas ”într-o relaţie cât se poate de umană”. 

- Advertisement -

”Trebuie să înţelegem că domnia sa, ca şi noi toţi, este om dincolo de orice situaţie în care ne aflăm la un moment dat şi în felul acesta am analizat perspectiva din punct de vedere politic cât şi perspectiva din punct de vedere a consecinţelor şi efectelor asupra domniei sale şi am considerat că este absolut firesc să încheiem aceatsă colaborare pentru că şansele erau cât se poate de evidente. Nu a spus nimic, spus dacă aceasta este decizia, eu, aşa cum am acceptat, tot la fel de bine mă şi retrag din această candidatură”, a arătat Ciucă.

Întrebat dacă medicul rămâne manager la Spitalul Universitar, Nicolae Ciucă a spus: ”Nu are treabă cu o decizie la nivelul coaliţiei”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img