spot_img
20 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeCîrstoiu: M-am întors tot cu metroul de la întâlnirea cu sindicatele de...

Cîrstoiu: M-am întors tot cu metroul de la întâlnirea cu sindicatele de la Metrorex. Şi am ajuns mult mai repede. Nicuşor tot nu era…

-

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a anunţat că a călătorit din nou cu metrou, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor de la Metrorex şi a ajuns mult mai repede. El a subliniat că „Nicuşor tot nu era…”.

„M-am întors tot cu metroul de la întâlnirea cu sindicatele de la Metrorex. Şi am ajuns mult mai repede. Nicuşor tot nu era…”, a scris Cătălin Cîrstoiu, joi pe Facebook.

- Advertisement -

Prima oară când medicul Cîrstoiu a mers cu metroul şi a postat pe contul de Facebook poze cu el, a explicat că a mers cu metroul pentru a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. După mai multe glume pe felul în care arăta candidatul PSD şi PNL la PMB singur în metrou, medicul Cătălin Cîrstoiu a afirmat că s-a distrat de reacţiile oamenilor după ce au văzut pozele cu el la metrou şi a afirmat că toate acestea i-au stimulat şi mai mult „ambiţia de a merge mai departe”.

Candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu l-a învitat, miercuri, pe actualul edil general Nicuşor Dan la o dezbatere. „Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, i-a spus el lui Dan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img