spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeCîrstoiu: Eu nu am luat niciodată pacienți de la spital să îi...

Cîrstoiu: Eu nu am luat niciodată pacienți de la spital să îi duc la cabinetul privat. Da, am fost acolo, le-am oferit sprijin colegilor mei. Nu am încasat niciun ban, am făcut asta din devotamentul meu personal

-

Medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat, miercuri seara, la B1TV, că nu se pune problema să se retragă din cursa electorală de la București.

„Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate, la modul real. Eu nu am avut nicio relație contractuală cu o clinică privată”, a mai declarat Cîrstoiu.

- Advertisement -

„Eu nu am luat niciodată pacienți de la spital să îi duc la cabinetul privat. Da, am fost acolo, le-am oferit sprijin colegilor mei. Nu am încasat niciun ban, am făcut asta din devotamentul meu personal. Am făcut-o că am vrut eu. Nu am făcut consultații acolo, eu mi-am ajutat colegii dacă mi-au cerut-o, mi-am ajutat pacienții dacă mi-au cerut-o. Eu am luat pacienții de la privat și i-am dus la spitalul de stat. Sigur, ANI analizează, va da un raport, vom vedea ce scrie în acel raport. Mai sunt situații între candidații la primărie similare. Nicușor Dan s-a numit singur la Parcuri, hai să nu exagerăm.Până la urmă eu nu am omorât pe nimeni”, a spus el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img