Acasă#regelemihaiCIRCOTECĂ LA PALATUL REGAL: Se închid ușile după ce se anunțase că...

CIRCOTECĂ LA PALATUL REGAL: Se închid ușile după ce se anunțase că va fi liber toată noaptea

-

Potrivit informatiilor primite de la autoritati, din motive logistice (chiar nu stiu mai mult), la 00:00 toate persoanele din coada de la Palatul Regal vor fi invitate in curte, ale carei porti se vor inchide, a anunțat pe facebook avocatul Casei Regale. Ioan-Luca Vlad.

UPDATE: Ma bucur sa spun ca a fost o eroare a mea, determinata de un mesaj gresit primit. La Palat se intra toata noaptea. Am fost sa vad personal. Este impresionant,  a scris după câteva ore pe facebook consilierul regal Ioan Luca Vlad.

Portile Palatului Regal nu se vor inchide in noaptea de joi spre vineri, pentru ca toti cei care doresc sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai sa o poata face.

Anuntul a fost facut de Biroul de presa al Casei Regale, citat de Agerpres.

Mii de persoane, de toate varstele, asezate pe mai multe randuri, stau la coada, la aceasta ora, asteptand sa se reculeaga la catafalcul Regelui Mihai I. In jurul Palatului Regal se afla o multime de oameni, care doresc sa-si ia ramas-bun de la Rege, iar coada se intinde pe Calea Victoriei si pe bd. Stirbei Voda pana in fata Salii Palatului.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...