spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeCiorăpel și Maricel vor cu Liviu Dragnea. Maricel a îngropat PSD Iași,...

Ciorăpel și Maricel vor cu Liviu Dragnea. Maricel a îngropat PSD Iași, Ciorăpel e abonat la dosare

-

Întâlnire de taină între Maricel Popa, actualul preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi, şi Liviu Dragnea, fostul lider social democrat şi iniţiatorul proiectului Alianţa pentru Patrie (APP). Recent, senatorul PSD de Iaşi a fost surprins la discuţii cu fostul său şef pe linie de partid, discuţii legate de viitorul politic al celor doi. Detaliile au fost prezentate de avocatul Gabriel Liviu Ispas în spaţiul public, scrie Bzi.

Contactat telefonic de reporterii BZI, Maricel Popa a confirmat întâlnirea avută cu Liviu Dragnea, însă nu a dorit să ofere foarte multe detalii.

În discuții, conform surselor politice exclusiv BZI.RO, sunt prinși și alți lideri PSD din Moldova printre care și Ionel Arsene de la Neamț. Aceștia ar urma să facă parte din noua structură gândită de Liviu Dragnea pentru  APP. La discuții a fost prezent și Cristian Stanciu, actualul număr 2 din PSD Iași, cel care îi face toate jocurile lui Maricel Popa în organizația ieșeană.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...