spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeCioloș s-a RĂZGÂNDIT: PNL poate folosi ”toate elementele” Platformei România 100

Cioloș s-a RĂZGÂNDIT: PNL poate folosi ”toate elementele” Platformei România 100

-

PNL poate folosi ”toate elementele” Platformei România 100, având în vedere că partidul susţine platforma şi îşi asumă principiile ei, se arată într-un răspuns al premierului Dacian Cioloş la o solicitare News.ro dacă şi-a dat acordul pentru a-i fi folosită imaginea pe afişele liberalilor. Cioloş spunea joi seară că nu şi-a dat acordul ca PNL şi USR să îi folosească imaginea.

- Reclama -

”Având în vedere că PNL susţine Platforma România 100 şi îşi asumă principiile ei, poate folosi toate elementele platformei, tot ce e acolo, în măsura în care intenţia este de a promova conţinutul acesteia”, precizează premierul Cioloş în răspunsul remis, vineri, agenţiei News.ro.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că nu a dat acordul PNL şi USR să îi folosească imaginea, referindu-se la afişele liberalilor apărute joi, şi a explicat că decizia sa nu înseamnă că nu susţine anumite idei şi valori, ci că şi-a luat angajamentul de a nu se implica în campanie.

„I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL şi USR – n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament”, a afirmat premierul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img