spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasămediuCioloș RECUNOAȘTE: Merge în SUA să discute cu Biden resursele energetice din...

Cioloș RECUNOAȘTE: Merge în SUA să discute cu Biden resursele energetice din Marea Neagră

-

Prim-ministrul Dacian Cioloş a declarat duminică pentru MEDIAFAX că întrevederea pe care o va avea cu vicepreşedintele SUA Joseph Biden este „o ocazie pentru a discuta oportunităţile enorme oferite de Romania in regiunea Mării Negre mai ales în privinţa investiţiilor si dezvoltării infrastructurii”.

De altfel din delegația oficială a premierului în afară de ministrul de externe doar ministrul Energiei, Victor Grigorescu, mai merge ceea ce indică scopul vizitei peste Ocean.

- Advertisement -

Întrevederea cu Joseph Biden din 24 mai este o ocazie pentru a discuta despre oportunităţile enorme oferite de Romania in regiunea Mării Negre mai ales în privinţa investitiilor si dezvoltării infrastructurii, inclusiv producţia şi transportul de energie. Vom pune accentul pe potenţialul energetic al României de producţie de gaz din Marea Neagră, a spus Cioloș.

Premierul Dacian Cioloş a plecat duminică în Statele Unite ale Americii, pentru o vizită de trei zile, perioadă în care se va întâlni la Washington cu vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, cu secretarii Agriculturii, Comerţului, Energiei şi, la Detroit, cu CEO al Ford Motor Company, Mark Fields.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img