Cioloș RECUNOAȘȚE eșecul Guvernului: Cu indulgență nota 7

0

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi,referitor la bilanţul celor şase luni de guvernare, că, dacă s-ar raporta la propriile aşteptări, ar acorda Guvernului său nota 7, cu „indulgenţă”, adăugând însă că Executivul a început să fie supus mitralierei din toate părţile, odată cu apropierea alegerilor.

„Trebuie să existe o raportare, dacă m-aş raporta la aşteptările mele, aş spune, cu indulgenţă un 7”, a declarat premierul, întrebat la Realitatea Tv, ce notă ar acorda Cabinetului său la şase luni de mandat.

Dacian Cioloş a mai spus că cele şase luni au fost „interesante, dar mai grele” decât credea la preluarea mandatului, „pentru că aşteptarea din partea oamenilor a fost mult mai mare” decât a anticipat.

De asemenea, premierul a spus că, dacă la început a avut o relaţie normală cu partidele, apropierea campaniei electorale pentru alegerile locale a dus la o „tensionare” a relaţiei. „Am fost supuşi mitralierei din toate părţile”, a spus premierul, adăugând că unii au făcut din Executiv o ţintă, atacându-l pentru lucruri care veneau din guvernările anterioare