Cioloș dă vina pe Dîncu că ar fi făcut proiectul Codului Administrativ

0
36

Platforma ”România 100”, fondată de Dacian Cioloş, susţine, referitor la informaţiile publicate de Ministerul Dezvoltării, că proiectul de Cod Administrativ nu a fost lansat în circuitul de avizare, nu a fost discutat şi nu a fost adoptat de Guvernul Cioloş şi că resposabilitatea pentru lansarea proiectului în dezbatere publică pe 8 noiembrie 2016 aparţine ”strict ministerului iniţiator”, condus la vremea respectivă de Vasile Dîncu.

”Doamna Shhaideh încearcă să ascundă sub umbrela Guvernului Cioloş doar lucruri care-i convin şefului. Guvernul Cioloş a adoptat multe acte normative bune pe care noua majoritate a ţinut cu orice preţ să le golească de conţinut pentru că deranjau. Conţinutul proiectului de Cod administrativ, în schimb, nu a fost asumat de guvernul pe care l-am condus”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook, postând şi o imagine cu mesajele ”Fake News, FactCheck”.

”Proiectul de Cod Administrativ, la care se lucrează încă din 2001, nu a fost lansat în circuitul de avizare, nu a fost discutat şi nu a fost adoptat de guvernul CioloşResponsabilitatea pentru lansarea proiectului în dezbatere publică pe 8 noiembrie 2016 aparţine strict ministerului iniţiator”, se arată şi într-o postare pe Facebook a platformei România 100.