spot_img
3.8 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi colegii...

Ciolacu: Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi colegii mei să fie respectaţi, să nu mai fie atacaţi, să nu ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept, pentru că în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârşit

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, vineri seară, că-şi doreşte să construiască cu liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, dar nu mai vrea ca social-democraţii să fie atacaţi şi să se ceară înlocuiri de miniştri ”pe nedrept”. Liderul PSD a reiterat ideea că datoria publică enormă nu a fost generată de PSD.

- Reclama -

”Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi colegii mei să fie respectaţi, să nu mai fie atacaţi, să nu ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept, pentru că în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârşit”, a afirmat, vineri, liderul PSD, Marcel Ciolacu.  

Acesta a declarat că ”nu PSD şi nu actualul ministru al Finanţelor este de vină pentru datoria publică imensă lăsată de alte guverne”.  

”Eu m-am saturat de ei şi le spun că voi reacţiona la fel până când vor recunoaşte adevărul. Asta nu înseamnă că aruncăm ţara într-o criză politică. Exclus aşa ceva. Acest guvern şi această coaliţie trebuie, cel puţin până în 2024, să fie funcţionale pe această structură politică”, a adăugat liderul PSD.  

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img