spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Vi s-a părut că a iubit PSD dl preşedinte?!

Ciolacu: Vi s-a părut că a iubit PSD dl preşedinte?!

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Costineşti, după ce declarase în discursul susţinut în faţa tinerilor din TSD că preşedintele Klaus Iohannis nu îi iubeşte pe cei din PSD, că a spus un adevăr. ”Vi s-a părut că a iubit PSD domnul preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, a mai spus liderul PSD.

- Reclama -

”Am spus un adevăr. Vi s-a părut că a iubit PSD dl preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, a spus Ciolacu, despre afirmaţia din discursul susţinut la Şcoala de Vară a TSD. 

La afirmaţia presei că preşedintele a băgat PSD la guvernare, preşedintele PSD a răspuns: ”Domnul preşedinte l-a desemnat pe domnul Nicolae Ciucă premier şi a creat o majoritate. Aşa scrie la Constituţie”. 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu declarase, la Şcoala de Vară a TSD, despre România Educată, că alături de colegii lui din Parlament, o să se implice pentru a aduce îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite. 

El a ţinut să precizeze că nu este important proiectul şi a făcut aluzie la preşedintele Klaus Iohannis, iniţiatorul România Educată, spunând că ”nu a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul şi nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...