spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Nu pot, când citesc mai ales nişte lideri de dreapta din...

Ciolacu: Nu pot, când citesc mai ales nişte lideri de dreapta din România, dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare, despre cum să stingem becurile

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit, vineri, la Şcoala de Vară a TSD, despre ”unii lideri de dreapta din România dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare şi despre cum să stingem becurile”, el arătând că nu trebuie să venim cu un astfel de mesaj, pentru că obligaţia unor lideri politici este să găsească soluţii nu să se vaite”.

- Reclama -

”Nu pot, când citesc mai ales nişte lideri de dreapta din România, dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare, despre cum să stingem becurile. Oameni buni, eu, Gabi Firea, Felix Stroe, Gabi Mutu, noi am trăit asemenea vremuri. Noi nu trebuie să venim cu un astfel de mesaj. Datoria noastră este cu totul şi cu totul alta, trebuie să ne implicăm şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru a nu vă schimba modul de viaţă”, a spus preşedintele PSD. 

Marcel Ciolacu le-a mai spus tinerilor din PSD că ”părinţii lor au muncit şi au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independenţă energetică”

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...