spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Ultimul ministru al Sănătăţii pus de către USR a lăsat spitalele...

Ciolacu: Ultimul ministru al Sănătăţii pus de către USR a lăsat spitalele „fără niciun medicament

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că ultimul ministru al Sănătăţii pus de către USR a lăsat spitalele „fără niciun medicament”, în contextul în care „cea mai mare problemă în acest moment a României este gestionarea pandemiei”.

- Reclama -

„Vrem să avem în România iarăşi un guvern zero? Am văzut ce a putut Dacian Cioloş să facă când a fost prim-ministru. I-am urmărit şi eu declaraţiile de astăzi de dimineaţă, nu am văzut nicio vorbă despre faptul că au gestionat Ministerul Sănătăţii, nicio vorbă despre faptul că au avut un vicepremier cu atribuţii pe sănătate, iar fără doar şi poate, cea mai mare problemă în acest moment a României este gestionarea pandemiei. Eu ştiu că ultimul ministru al Sănătăţii pus de către USR a lăsat spitalele fără niciun medicament. Nu că nu ar fi şi domnul Cîţu vinovat, că eşti totuşi premier şi ar fi trebuit să gestioneze acest lucru. A venit iarăşi cu poveşti nemuritoare, cu reforme, nu ştim care reforme, reformele din PNRR. Eu ştiam că USR ne spusese că va fi cel mai transparent partid. Dumneavoastră ştiţi ce reforme a prins domnul Ghinea în PNRR? Noi nu le-am aflat nici astăzi. (…) Au venit iarăşi cu pensiile speciale, am avut lege în Parlament cu pensiile speciale, au fost la guvernare, de ce nu au dat ordonanţă? De doi ani dreapta e la guvernare şi vine azi şi ne spune aceleaşi lucruri de acum doi ani”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, întrebat dacă există vreo şansă ca PSD să voteze un guvern condus de Dacian Cioloş.

El a adăugat că nu are nicio problemă cu a avea discuţii cu Dacian Cioloş, pentru că „e ceva firesc în politică să stăm de vorbă”.

„Dar am înţeles de la domnul Dacian Cioloş că nu discută cu PSD, aşa că îi urez succes”, a adăugat Ciolacu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...