AcasăAnalizeCălătorii gratuite cu trenul în Europa pentru tinerii cu vârste cuprinse între...

Călătorii gratuite cu trenul în Europa pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani

-

UE va furniza, în cadrul inițiativei DiscoverEU, permise gratuite pentru transportul feroviar unui număr de 60.000 de tineri europeni cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.Înscrierile au început astăzi, 12 octombrie, la ora 13.00, și se încheie pe 26 octombrie, la ora 13.00. Detalii despre înscriere pot fi găsite aici: https://europa.eu/youth/discovereu_ro, scrie pe Facebook europarlamentarul PNL Dan Motreanu.

Tinerii selectați vor putea călători în UE din martie 2022 până în februarie 2023 pentru un număr de maximum 30 de zile.Tinerii cu nevoi speciale sunt ferm încurajați să participe la DiscoverEU. Comisia Europeană va pune la dispoziția lor informații și sfaturi și va acoperi costurile asistenței speciale reprezentate, de exemplu, de o persoană însoțitoare, de un câine de asistență etc.Fiecărei țări UE i se alocă un număr de permise de călătorie, în funcție de populația sa, ca proporție din populația totală a Uniunii Europene, mai spune Motreanu.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...