spot_img
22.4 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeCiolacu, scrisoare către cancelarul austriac: Trebuie să veniţi în România şi să...

Ciolacu, scrisoare către cancelarul austriac: Trebuie să veniţi în România şi să vă convingeţi de faptul că austriecii se pot bucura în linişte la târgul de Crăciun de la #Viena şi pentru că România, şi aliaţii săi din NATO muncesc zi şi noapte pentru a asigura securitatea şi stabilitatea acestei regiuni

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor i-a transmis o scrisoare oficială Cancelarului austriac, Karl Nehammer, în care l-a invitat în România să se convingă singur de eforturile ţării noastre şi ale poporului nostru el afirmând că Romania şi românii merită să facă parte din Schengen. Trebuie să veniţi în România şi să vă convingeţi de faptul că austriecii se pot bucura în linişte la târgul de Crăciun de la #Viena şi pentru că România, şi aliaţii săi din NATO muncesc zi şi noapte pentru a asigura securitatea şi stabilitatea acestei regiuni, spune liderul PSD.

”Romania şi românii merită să facă parte din Schengen! Este ceea ce i-am transmis cancelarului austriac, Karl Nehammer, printr-o scrisoare oficială şi prin intermediul presei austriece! L-am invitat în România să se convingă singur de eforturile ţării noastre şi ale poporului nostru”, spune liderul PSD pe Facebook. Marcel Ciolacu precizează că oficialul din Austria ”trebuie să vadă cum este să fii în prima linie de apărare a Europei în războiul cu Federaţia Rusă, să vadă ce înseamnă sute de kilometri de graniţă comună cu Ucraina şi Republica Moldova, să vadă cum România a găzduit sute de mii de refugiaţi, majoritatea mame cu copii fugind din calea morţii, să vadă cum transportăm milioane de tone de cereale pe şosele româneşti şi prin Portul Constanţa, să vadă cum am asigurat energie pentru ca fraţii noştri de peste graniţă să nu îngheţe de frigul la care îi condamnase Putin!”. ”Domnule Cancelar, românii sunt la fel de europeni ca austriecii! Împărtăşim aceleaşi valori şi aspiraţii, iar companiile austriece dezvoltă afaceri profitabile în România. Dacă decizia dumneavoastră ar fi fost corectă, România trebuia astăzi să beneficieze de solidaritatea europeană fiind tot mai integrată cu restul Europei. Trebuie să veniţi în România şi să vă convingeţi de faptul că austriecii se pot bucura în linişte la târgul de Crăciun de la #Viena şi pentru că România, şi aliaţii săi din NATO muncesc zi şi noapte pentru a asigura securitatea şi stabilitatea acestei regiuni. Austria este sigură şi datorită României, domnule Cancelar!”, afirmă preşedintele PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img