spot_img
18.2 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeCiolacu:Salut poziţia cancelarului german Olaf Scholz care susţine că România îndeplineşte toate...

Ciolacu:Salut poziţia cancelarului german Olaf Scholz care susţine că România îndeplineşte toate condiţiile pentru aderarea la spaţiul Schengen

-

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a salutat anunţul cancelarului german Olaf Scholz potrivit căruia România, Croaţia şi Bulgaria îndeplinesc toate condiţiile şi ar trebui primite în Spaţiul Schengen. „Mă bucur mult că ajutorul vine de la unul dintre cei mai importanţi lideri de stânga ai Europei”, a adăugat liderul social-democraţilor.

„Salut poziţia cancelarului german Olaf Scholz care susţine că România îndeplineşte toate condiţiile pentru aderarea la spaţiul Schengen. Este ceea ce atât eu, cât şi mulţi colegi din PSD, am afirmat în toate discuţiile cu colegii noştri europeni. Românii merită cu prisosinţă această decizie! Astfel, atât românii care călătoresc în scop personal sau turistic, cât şi transportatorii de mărfuri nu vor mai fi nevoiţi să piardă timp preţios cu verificările de la graniţele statelor membre Schengen. Mai ales în cazul transportatorilor, asta va însemna scurtarea semnificativă a timpilor de aşteptare în frontieră, deci curse operate mai rapid, cu costuri mai reduse”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook. 

Liderul social-democraţilor i-a mulţumit lui Olaf Scholz pentru susţinerea sa sinceră în favoarea României.„Ca lider al PSD, mă bucur mult că ajutorul vine de la unul dintre cei mai importanţi lideri de stânga ai Europei. Asta înseamnă stânga, solidaritate şi sprijin exact când este mai multă nevoie!”, a completat Ciolacu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...