spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: PSD susţine necesitatea creşterii salariului minim la 3.000 lei de la...

Ciolacu: PSD susţine necesitatea creşterii salariului minim la 3.000 lei de la 1 ianuarie

-

Marcel Ciolacu a afirmat că adoptarea de către Parlamentul European a Directivei privind salariul minim european e un motiv în plus pentru care PSD susţine necesitatea creşterii salariului minim la 3.000 lei de la 1 ianuarie.

- Reclama -

” Adoptarea de către Parlamentul European a Directivei privind salariul minim european, proiect susţinut intens de PSD, este o mare victorie pentru toţi acei oameni care muncesc din greu şi care, în ultima perioadă, au fost cei mai afectaţi de criza economică şi de cea de pe piaţa energiei. Totodată, este un motiv în plus pentru care PSD susţine necesitatea creşterii salariului minim la 3.000 lei de la 1 ianuarie (inclusiv prin scutirea de taxe şi contribuţii a 200 de lei), propunere cu care va merge în coaliţie”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook.

Liderul social-democraţilor a mai spus că „este extrem de clar acum că trebuie să creştem salariul minim. Asta spune şi UE, nu doar PSD!”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...