spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu: PSD, în acest moment, că-şi doreşte sau nu-şi doreşte preşedintele, este...

Ciolacu: PSD, în acest moment, că-şi doreşte sau nu-şi doreşte preşedintele, este pe drumul corect

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că ”PSD,că-şi doreşte sau nu-şi doreşte preşedintele, este pe drumul corect”, iar românii au început să aibă din nou încredere în partid şi mesajele sale, transmite news.ro.

- Reclama -

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi seară, la Antena 3 cine a câştigat alegerile locale, în opinia sa şi a afirmat: ”Nu cred că asta este ceea ce interesează românii, cine a câştigat alegerile.(…) PSD, în acest moment, că-şi doreşte sau nu-şi doreşte preşedintele, este pe drumul corect. Am avut două examene electorale unde am avut un scor de 22%. Acum avem un scor pe vot politic de peste 30%. Avem cele mai multe consilii judeţene câştigate ca şi preşedinte şi peste 1.400 de primari”.

Ciolacu a preizat care a fost cel mai important lucru de aflat pentru el, în calitate de preşedinte al frmaţiunii: ”Pe mine mă interesează, ca preşedinte al PSD, dacă abordarea după alegerile prezidenţiale este cea corectă. Şi românii au reînceput – după cum se vede, după scorul politic, salt de aproape 10% – să aibă încredere în PSD şi mesajele partidului. Lucrul acesta este evident că da, ne arată cifrele”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...