spot_img
21 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: PSD este reconectat la familia noastră politică şi ne propunem ca...

Ciolacu: PSD este reconectat la familia noastră politică şi ne propunem ca împreună cu premierii social-democraţi din toată Europa să reuşim o redresare socială şi economică sustenabilă şi echitabilă

-

Partidul Social Democrat salută rezoluţia pentru o Europă echitabilă, sustenabilă şi a respectului, aprobată în cadrul Consiliului PES, desfăşurat la Bruxelles.

- Reclama -

„Salut rezoluţia aprobată de familia noastră politică la nivel european. În Europa mizăm pe echitate, sustenabilitate şi respect. La fel, ne propunem să facem şi în România. Partidul Social Democrat este reconectat la familia noastră politică şi ne propunem ca împreună cu premierii social-democraţi din toată Europa să reuşim o redresare socială şi economică sustenabilă şi echitabilă”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES.

În acelaşi context, eurodeputatul Victor Negrescu a subliniat că PSD a redevenit o forţă activă în familia social-democrată europeană şi intrarea la guvernare permite formaţiunii să pună în aplicare şi să susţină la nivelul UE politicile sociale în care crede.

„Susţinerea oferită de Guvernul României privind salariul minim european, măsurile sociale ce urmează a intra în vigoare anul viitor şi corecţiile aduse PNRR, pentru a putea fi implementat, sunt doar câteva din exemplele clare de lucruri pe care PSD le face în mod concret”, a susţinut coordonatorul naţional PES activists România, eurodeputatul Victor Negrescu.

El a precizat că în perioada următoare Partidul Social Democrat va intensifica acţiunea sa pe zona europeană şi internaţională urmând ca preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, să continue seria de întâlniri cu liderii şi comisarii europeni începute în acest an.

Consiliul Partidului Socialiştilor Europeni a fost organizat anul acesta la Bruxelles. În cadrul reuniunii a fost aprobat un document cadru cu propunerile social-democraţilor europeni privind redresarea post-COVID. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...