spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeCiolacu: Ordonanţa de creştere imediată a veniturilor profesorilor şi personalului nedidactic a...

Ciolacu: Ordonanţa de creştere imediată a veniturilor profesorilor şi personalului nedidactic a fost publicată în Monitorul Oficial. Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an şcolar!

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că ordonanţa de urgenţă adoptată, joi, de către Guvern care prevede creşteri salariale pentru personalul din învăţământ a fost publicată în Monitorul Oficial şi a făcut apel la dascăli să revină în clase pentru ca acest an şcolar să se poată încheia cu bine.

„Ordonanţa de creştere imediată a veniturilor profesorilor şi personalului nedidactic a fost publicată în Monitorul Oficial. Dar acest lucru trebuie completat printr-o reformă consistentă a salarizării din sistemul de învăţământ. Iar asta se va întâmpla chiar de anul viitor, când viitoarea lege a salarizării unitare va fi aplicată”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat că avea în continuare toată deschiderea la dialog, iar viitorul Guvern va continua, „cu mai multă forţă”, „să redea respectul şi demnitatea cuvenite dascălilor”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img