spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăPoliticaCiolacu: Neacşu va fi un secretar general de excepţie al Guvernului României

Ciolacu: Neacşu va fi un secretar general de excepţie al Guvernului României

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că Marian Neacşu este reabilitat juridic şi va fi un secretar general „de excepţie” al Guvernului României.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, de ce PSD, care a susţinut permanent că are mulţi specialişti, nu a propus pe altcineva pentru funcţia de secretar general al Guvernului, în locul lui Marian Neacşu, condamnat penal, Ciolacu a spus: „În primul rând, să înţeleg că dacă domnul Neacşu a avut fiica angajată 4 luni nu este specialist şi este doar un penal. Domnul Neacşu cu adevărat nu a fost atât de norocos ca alţii să nu … este reabilitat juridic, cazierul domnului Neacşu este curat, iar din punctul meu de vedere domnul Neacşu va fi un secretar general de excepţie al Guvernului României”.

Marian Neacşu a fost numit marţi în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată în Monitorul Oficial. 

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială