spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Mai avem discuții în legătură cu ministerul de finanțe, proiecția bugetului...

Ciolacu: Mai avem discuții în legătură cu ministerul de finanțe, proiecția bugetului pe anul viitor și domeniul de justiție. PSD nu a făcut deocamdată o nominalizare pentru funcția de premier

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți dimineața, că speră să termine azi negocierile cu PNL privind programul de guvernare.

- Reclama -

”Mai avem discuții în legătură cu ministerul de finanțe, proiecția bugetului pe anul viitor și domeniul de justiție. Lăsăm specialiștii să găsească soluțiile cele mai bune”, a declarat Ciolacu.

El a mai spus că PSD nu a făcut încă o nominalizare pentru funcția de premier, întrebat dacă va fi propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru.

La ora 13.00 avem o întâlnire la Parlament, cu PNL, UDMr şi minorităţile, continuăm programul de guvernare. Astăzi, sper ca împreună cu ceilalţi să terminăm programul de guvernare, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă la discuţiile de luni seară, de la Guvern, i s-a propus să preia funcţia de premier, Marcel Ciolacu a afirmat că nu a exista această discuţie. 

Despre propunerea cu care PSD va merge la consultările de la Palatul Cotroceni, Ciolacu a spus: ”Vom vedea ce o să rezulte din negocierile politice, după ce terminăm programul de guevrnare vom avea negocierile politice. (..). Momentan, PSD nu a făcut o nominalizare de premier, dar sunt convins că va face. Sunt ferm convins că colegii mei, PSD va merge cu o propunere de prim-ministru”. 

Marcel Ciolacu a mai vorbit despre ”optimizarea PNRR”, întrebat dacă își mențione declarația privind renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență.

”Să optimizăm PNRR, mai mult ca sigur dacă se va constitui coaliția vom face o deplasare la Bruxelles ca să discutăm punctual. Deja europarlamentarii discută cu privire la optimizarea PNRR”, a precizat liderul PSD.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...