spot_img
28.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăPublicitate PoliticăCiolacu: În 10 zile ministrul Finanţelor va prezenta Coaliţiei de guvernământ un...

Ciolacu: În 10 zile ministrul Finanţelor va prezenta Coaliţiei de guvernământ un proiect legat de impozitarea pe capital şi cea pe muncă

-

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Galaţi, că va fi luată o decizie corectă pentru români şi pentru România în ceea ce priveşte impozitarea pe capital şi cea pe muncă.

- Reclama -

Liderul social-democrat a precizat că în zece zile ministrul Finanţelor va prezenta Coaliţiei de guvernământ un proiect legat de impozitarea pe capital şi cea pe muncă, propuneri ce ulterior vor fi discutate cu toţi factorii implicaţi – mediu de afaceri, sindicate – după care se va lua o decizie de comun acord.

- Advertisement -

„În acest moment, toată greutatea a picat pe clasa de mijloc şi pe cei cu venituri mici. Trebuie să găsim un echilibru, mai ales că se află la guvernare atât PSD-ul cât şi PNL-ul. Să găsim un echilibru predictibil şi sustenabil pentru viitorul României, pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri. Ministrul de Finanţe, deja în 12 zile, dar deja au trecut două zile, va veni în Coaliţie şi va face anumite propuneri, pe urmă cu acele propuneri vorbim cu mediul de afaceri, cu sindicatele, cu IMM-urile, cu antreprenorii, şi după ce închidem tot acest val vom lua o decizie corectă pentru români şi pentru România”, a precizat Ciolacu.

Marcel Ciolacu s-a aflat, vineri, la Galaţi, unde a participat, alături de viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, europarlamentarul PSD Dan Nica, liderul liderul Delegaţiei PSD din Parlamentul European, şi Florin Spătaru, ministrul Economiei, la mai multe întâlniri, cu fermierii gălăţeni şi cu antreprenorii locali, în cadrul Zilei Întreprinzătorului din România

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img