spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Există o propunere din partea IMM-urilor, dacă se măreşte salariul minim...

Ciolacu: Există o propunere din partea IMM-urilor, dacă se măreşte salariul minim cu 200 de lei, atunci aceşti 200 de lei să nu fie impozitaţi cu CAS

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Parlament, că există o propunere din partea IMM-urilor, dacă se măreşte salariul minim cu 200 de lei, şi atunci aceşti 200 de lei să nu fie impozitaţi cu CAS. Această măsură, alături de celelalte măsuri propuse pentru populaţie, se discută în şedinţa coaliţiei care are loc la sediul Guvern.

- Reclama -

”Trebuie să vorbim cu partenerii sociali, este şi o propunere din partea IMM-urilor, dacă se măreşte salariul minim cu 200 de lei, atunci acei 200 de lei să nu fie impozitaţi cu CAS. Toate aceste discuţii nu se fac într-un glob nici la Parlament, nici la coaliţie, nici la Guvern. E o discuţie şi cu partenerii sociali. Părerea mea e că oricum trebuie venit cât mai repede cu aceste măsuri”, a spus Marcel Ciolacu. 

Întrebat cât de repede se va lua o decizie în acest sens, preşedintele PSD a spus că ”într-o săptămână-două tot acest lucru trebuie demarat”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...