spot_img
11.5 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: E rușinos ce s-a întâmplat la Scoala de Vară a TNL

Ciolacu: E rușinos ce s-a întâmplat la Scoala de Vară a TNL

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că „e ruşinos” ce s-a întâmplat la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal, unde tinerii liberali au adus injurii social-democraţilor, adăugând că acest incident i-a lăsat „un gust mai mult decât amar”.

„E ruşinos ce s-a întâmplat. Am văzut că preşedinta TNL şi-a cerut scuze şi o felicit. (…) Îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat. Data viitoare îi invit la TSD, unde au avut ateliere pe fiecare domeniu, au discutat”, a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că „fiecare face cât poate”.

„Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Atât au putut. Poate o fi un amendament la ‘România educată’. E jignitor şi arată o imaturitate, cred că au o problemă internă. Când nu ai capacitatea de a dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, din interes. Presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri”, a menţionat acesta.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...