spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeCiolacu după discuția cu premierul portughez:Am stabilit împreună să intensificăm cooperarea pentru...

Ciolacu după discuția cu premierul portughez:Am stabilit împreună să intensificăm cooperarea pentru a învăţa unii de la alţii şi pentru a dezvolta componenta socială atât de necesară Uniunii Europene

-

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a avut o întrevedere, joi, cu premierul Portugaliei Antonio Costa. Cei doi au stabilit intensificarea cooperării bilaterale, iar liderul PSD a precizat că „în guvernările colegilor social-democraţi, Portugalia a fost un model de dezvoltare, fiind printre primele state în implementarea planului de redresare”.

- Reclama -

„Am avut plăcerea să îl primesc astăzi la Palatul Parlamentului pe premierul Portugaliei, Antonio Costa, un lider european care a demonstrat cum se guvernează pentru oameni şi un prieten al României care nu a ezitat să ne ofere sprijin în contextul războiului din Ucraina. În guvernările colegilor social-democraţi, Portugalia a fost un model de dezvoltare, fiind printre primele state în implementarea planului de redresare. De altfel, ei au primit la ultimele alegeri un sprijin covârşitor din partea cetăţenilor pentru un nou mandat în fruntea guvernului”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

„Am stabilit împreună să intensificăm cooperarea pentru a învăţa unii de la alţii şi pentru a dezvolta componenta socială atât de necesară Uniunii Europene”, a adăugat liderul PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...