spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeCiolacu după declarațiile lui Iohannis: România în acest moment trebuie să procedeze...

Ciolacu după declarațiile lui Iohannis: România în acest moment trebuie să procedeze la fel cum a făcut Austria, să îşi exercite dreptul de veto pentru toate interesele statului austriac

-

Marcel Ciolacu, liderul PSD a declarat miercuri, despre un boicot la adresa Austriei, că este dreptul lui de a avea o opinie, cum e şi dreptul preşedintelui de a avea o opinie, precizând că România în acest moment trebuie să procedeze la fel, să îşi exercite dreptul de veto pentru toate interesele statului austriac.

”Este dreptul meu de a avea o opinie, cum e şi dreptul preşedintelui de a avea o opinie. Conform Constituţiei, preşedintele României are atribuţii în ceea ce priveşte politica externă. Îmi menţin părerea, după votul nejustificat al Austriei, al conducătorilor,  nu al austriecilor, împotriva României, total nedrept, umilitor faţă de noi toţi, că România în acest moment trebuie să procedeze la fel cum a făcut Austria, să îşi exercite dreptul de veto pentru toate interesele statului austriac”, a spus Ciolacu. 

- Advertisement -

Întrebat despre afirmaţia preşedintelui că nu există vinovaţi, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Mă bucur că domnul preşedinte e de aceeaşi părere ca şi mine, victoria are mulţi părinţi, eşecul întotdeauna este orfan”. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img