spot_img
23.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăPoliticaCiolacu: Dan Vîlceanu nu face parte din "produsele high-class" ale PSD

Ciolacu: Dan Vîlceanu nu face parte din „produsele high-class” ale PSD

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că se bucură de faptul că partidul pe care îl conduce este o „pepinieră bună” şi pentru celelalte partide, însă a susţinut că noul ministru al Finanţelor, Dan Vîlceanu, nu face parte din „produsele high-class” ale PSD.

- Reclama -

„În continuare, avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este din produsele high-class ale PSD. Veţi vedea în următoarele luni prestaţia la Ministerul Finanţelor. Bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe! Este portofoliul cel mai important după cel de prim-ministru. Va fi şi domnul Vîlceanu unul dintre mulţii miniştri ai acestui Cabinet. Şi îi luăm pe rând: domnul Oros, la Agricultură – zero, domnul Ghinea de la Fonduri, doamna Turcan de la Muncă. Aşa şi cu domnul Vîlceanu, că a fost pesedist, că a fost şeful tineretului social-democrat, marea problemă este că, în continuare, domnul Cîţu este prim-ministru al României”, a spus Ciolacu, într-o emisiune la B1 TV.

Dan Vîlceanu şi-a început cariera politică la PSD, fiind preşedinte 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...