spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Dacă domnul Ponta doreşte să facem o fuziune, cu mare plăcere

Ciolacu: Dacă domnul Ponta doreşte să facem o fuziune, cu mare plăcere

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că este unul dintre cei care au susţinut realizarea unei alianţe de stânga pentru alegerile locale din Bucureşti şi că regretă faptul că acest lucru nu s-a realizat. „Poate o să avem în viitor mai multă înţelepciune, dacă domnul Ponta doreşte să facem o fuziune, cu mare plăcere”, spune Ciolacu. El susţine că „este posibil ca dreapta unită, USR-ul cu PNL-ul să aibă majoritate în Consiliul General” al municipiului Bucureşti.

- Reclama -

„Am fost unul dintre cei care am susţinut o stângă unită, dar nu puteam să negociem parlamentarele în timpul jocului de la locale. (…) Cred că cel mai bine ar fi fost să ne aliem împreună. (…) Poate o să avem în viitor mai multă înţelepciune, dacă domnul Ponta doreşte să facem o fuziune, cu mare plăcere”, a mai declarat preşedintele PSD.  Întrebat fiind dacă este posibilă realizarea unei alianţe pe partea stânga a eşichierului politic, Ciolacu a răspuns: „Doar dacă vor exista fuziuni”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...