spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăAnalizeCiolacu: Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României...

Ciolacu: Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie de guvernare şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta, aflaţi întâmplător în nişte funcţii publice

-

Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul, iar asta înseamnă că investitorii se vor uita cu şi mai mare încredere la ţara noastră, a declarat sâmbătă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

- Reclama -

Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie de guvernare şi dezastrul făcut de ”nişte gnomi guralivi de dreapta, aflaţi întâmplător în nişte funcţii publice”, a adăugat liderul social-democraţilor, după ce Agenţia de rating Fitch a revizuit perspectiva de ţară de la negativă la stabilă.

”De la negativ la stabil! Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie de guvernare şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta, aflaţi întâmplător în nişte funcţii publice. După 3 ani, am reuşit să stabilizăm lucrurile şi să revenim la o perspectivă stabilă pentru România”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, asta înseamnă că investitorii se vor uita cu şi mai mare încredere la România.

”Vom continua să ne dezvoltăm într-un ritm mai accelerat şi vom putea creşte mai mult salariile angajaţilor români. Este un semnal bun din partea agenţiilor de rating internaţionale. Dar trebuie să rămânem modeşti şi cumpătaţi şi să continuăm să luăm măsuri pentru oameni şi economie”, a precizat Marcel Ciolacu

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img