spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizeCiolacu a dat țeapă statului cu Tanckul

Ciolacu a dat țeapă statului cu Tanckul

-

Țeapa lui Ciolacu pentru stat: actualul șef al PSD a falimentat în 2010 o benzinărie din Buzău, deținută în proporție de 50% de soția sa. În urma falimentului, Administrația Finanțelor Publice Buzău a rămas cu o gaură de peste 47.500 de lei, echivalentul a 11.000 de euro în 2010, scrie DeFapt.

Pe 16 octombrie 2002, Marcel Ciolacu depunea la Registrul Comerțului din Buzău actele pentru înființarea firmei Diesel Tanck SRL, deținută în proporții egale de soția sa, Roxana Mihaela Ciolacu, și de Anamaria Cristina Mihalcea.

Administratori ai firmei erau soții asociatelor: Marcel Ciolacu, respectiv Bogdan Adrian Mihalcea. Activitatea principală a firmei, potrivit documentelor depuse de actualul șef al PSD la Registrul Comerțului, era „vânzarea cu amănuntul a carburanților pentru autovehicule”.

În noiembrie 2009, însă, la șapte ani de la înființarea firmei, Administrația Finanțelor Publice Buzău a cerut insolvența Diesel Tanck SRL. Potrivit sentinței judecătorești 1.234/2009 a Tribunalui Buzău, „creditorul Administrația Finanțelor Publice Buzău (…) a solicitat deschiderea procedurii insolvenței debitorului SC Diesel Tanck SRL (…) în vederea recuperării unei creanțe totale în sumă de 47.524,00 lei. În decembrie 2010, Tribunalul Buzău a decis definitivarea falimentului și radierea firmei familiei Ciolacu. Potrivit sentinței 1.305/2010, „lichidatorul judiciar a constatat că societatea debitoare nu deține bunuri şi nu are creanțe de încasat”.Prin urmare, datoria către Administrația Finanțelor Publice Buzău, de 47.524 de lei, nu a mai fost plătită niciodată, mai afirmă sursa citată.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...