Cine este monstrul român din Como care a violat și bătut până la moarte o bebelușă de 18 luni

0
133

Românul de 25 de ani, partenerul mamei lui Sharon Barni, fetița de 18 luni moartă în zona Como, se numește Gabriel Robert Marincat. Originar din Borșa, Maramureș, Gabriel Robert Marincat este rezident la Lentate sul Seveso. De trei luni locuia în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, Silvia Barni, italiancă de 24 de ani, partenera sa, scrie Gazeta Românească din Italia.

Bărbatul, arestat sâmbătă dimineață (23 ianuarie 2020) de către carabinieri din Tenenza di Mariano Comense în timp ce se afla la casa mamei sale, în Lentate sul Seveso, unde se întorsese să locuiască acum câteva zile, este acuzat de maltratare care a dus la moartea copilului (infracțiune pedepsită până la maximum 24 de ani) și violență sexuală împotriva unei persoane sub vârsta de zece ani (pedepsită până la maximum douăzeci de ani).

Micuța Sharon Barni, fetița de 18 luni care a murit la 11 ianuarie trecut la Cabiate (Como), a fost bătută și violată, au stabilit medicii care au făcut autopsia. Fetița a murit în ziua în care Gabriel Robert Marincat a avut-o în grijă. Bărbatul a spus că a avut loc un accident domestic, că a căzut un reșou peste ea.

Ceea ce a raportat partenerul mamei micuței pentru a justifica accidentul s-a dovedit a fi o minciună – a scris procurorul din Como, Nicola Piacente, într-o notă citată de Corriere della Sera -. Rapoartele preliminare ale medicului legist au negat dinamica raportată inițial de singura persoană care se afla în compania copilului înainte de sosirea bunicii materne.