spot_img
18.2 C
București
joi, mai 19, 2022
Acasă#regelemihaiCine e sponsorul din PSD al meshului uriaș instalat pe Gara Regală...

Cine e sponsorul din PSD al meshului uriaș instalat pe Gara Regală din Curtea de Argeș

-

Meshul uriaș cu care va fi acoperită gara regală din Curtea de Argeș în ziua în care va sosi cortegiul funerar cu sicriul regelui Mihai arată neașteptat de bine, dat fiind timpul foarte scurt în care s-a apelat la această soluție. Una civilizată și pe deplin agreată de Casa Regală, având în vedere că reproduce cu fidelitate fațada acestui monument istoric pe care va trona în ziua funeraliilor un uriaș portret al Regelui Mihai. Marea surpriză e că toate costurile legate de producția acestui mesh uriaș vor fi suportate de către deputatul de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici, scrie Jurnalul de Argeș.

Trezorierul PSD, deputatul PSD de Argeș, Mircea Drăghici, este finul fostei șefe a Autorității Electorale, Ana Maria Pătru.

FLUX 24 a menționat că Mircea Drăghici a fost cununat de Ana Maria Pătru și soțul acesteia în 2013.

De menționat este că soția lui Drăghici a fost consilier la Parlamentul European al Dacianei Sârbu, partenera de viață a fostului premier Victor Ponta.

draghiciMircea Drăghici a fost consilierul  pe probleme de transporturi al lui Victor Ponta când acesta era premier.

Mircea Drăghici este acuzat de DNA într-un dosar aflat pe rolul instanțelor.

- Advertisment -

Must Read

Libertatea presei în Austria există doar pe hârtie: Hărțuire din partea...

0
În Indexul libertății presei realizat de Reporteri fără frontiere (RSF), Austria ocupă doar locul 31. Aceasta înseamnă o scădere de 14 locuri, scrie vienna.at.Austria se...