spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriCine e femeia cu Louis Vuitton de lângă Florian Coldea la decorarea...

Cine e femeia cu Louis Vuitton de lângă Florian Coldea la decorarea lui Timmermans

-

La evenimentul prin care SNSPA i-a acordat prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, înalta distincție Doctor Honoris Causa, Florian Coldea, fostul adjunct al şefului SRI,  s-a întreținut cu Teodor Meleșcanu, ministrul de Externe, cu Victor Ponta, liderul Pro România, dar și alături de Cristina Popescu, șefa Romfilatelia, ce purta o deloc ieftină eșarfă Louis Vuitton, scrie b1.ro.

- Reclama -

Popescu a stat lângă fostul șef al SRI, Florian Coldea, în primul rând al ceremoniei de la SNSPA.

Cât despre Cristina Popescu, aceasta a fost angajată a ICE Dunărea, firma la care s-a lansat și Dan Voiculescu, și a SRI până în 1995. Întreprinderea de Comerț Exterior (ICE) Dunărea a fost o companie de comerț exterior, înființată printr-un decret în 1982. Relația cu partenerii externi se realiza prin Crescent Commercial and Maritime și reprezentanța din București, condusă de Dan Voiculescu, dar și cu sprijinul Oficiului Argus – director, Dragoș Diaconescu.

Cristina Popescu se află la șefia Romfilatelia de peste zece ani. Ea s-a remarcat de-a lungul timpului prin mai multe gafe, dar și prin încercări de a se pune bine cu diverși politicieni, arată un articol publicat de Curentul. În aprilie 2013, de exemplu, Popescu a emis o marcă poștală prin care ar fi vrut să o onoreze pe marea fiziciană Ștefania Mărăcineanu. Numai că a pus pe timbru poza arhicunoscută a Mariei Curie…

”Nu mă pricep eu extraordinar la interpretat limbajul corpului, însă când mă uit la poza asta văd un car de obediență la guralivul doctor Victor Ponta. Nici măcar nu îndrăznește să își ridice privirea din pământ și să se uite în ochii doctorului Florian Coldea, așa cum știu eu că fac bărbații sau doctorii când își dau mâna”, remarcă jurnalista Emilia Șercan, într-o postare pe Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...