spot_img
13.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăActualitateChinezii dezvăluie ce s-a întâmplat cu bebelușul de 2 luni luat de...

Chinezii dezvăluie ce s-a întâmplat cu bebelușul de 2 luni luat de soldații americani pe aeroportul din Kabul-FOTOGRAFIA A FĂCUT ÎNCONJURUL LUMII

-

În august 2021, când forțele americane se retrăgeau din Afganistan, aeroportul din Kabul era într-un haos total. Îngrijorați fiind, un cuplu de tineri afgani i l-au încredințat unui soldat american pe fiul lor de doar două luni. Această fotografie a fost preluată și răspândită de presa americană ca o laudă a imaginii SUA de „salvator”, dar realitatea cruntă este că după ce militarii americani au luat bebelușul, l-au abandonat în aeroport. Ulterior, micuțul a fost găsit de taximetristul afgan Hamid Safi care era pe punctul să plece din țară, se arată într-un documentar al postului chinez CCTV conform Radio China în limba română.

- Reclama -

Hamid Safi a mărturisit că atunci când l-a văzut pe bebeluș, acesta era pe pământ într-un colț și nu și-a dat seama că ar fi putut să fie dat armatei americane de părinții lui. În loc să plece, Safi a ales să ducă bebelușul acasă și să aibă grijă de el, până când i-a găsit pe părinții lui.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img