spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalize"China este interesată de consolidarea cooperării cu Rusia în sfera energetică"

„China este interesată de consolidarea cooperării cu Rusia în sfera energetică”

-

Interacțiunea în sfera energetică va fi un domeniu important în cooperarea chino-rusă după cel de-al 20-lea Congres al Partidului Comunist din China (PCC), a declarat Zhou Weidi, director adjunct al Institutului de Economie și Administrarea Afacerilor din Universitatea Pedagogică din China Centrală.

- Reclama -

„Întărirea interacțiunii strategice chino-ruse este foarte importantă. Atât China, cât și Rusia sunt de fapt țările care exercită o mare influență asupra situației regionale și globale”, a spus Zhou Weidi. „China este interesată de consolidarea cooperării cu Rusia în sfera energetică. Fără îndoială, se bazează pe abordarea competentă și are nevoie de consolidare suplimentară”, a menționat expertul.

China a creat „un potențial enorm de dezvoltare în următorul deceniu”, a spus Zhoi Weidi. În același timp, problema energetică și problema resurselor vor rămâne factori care împiedică creșterea țării. China se confruntă cu „necesitatea presantă de a îmbunătăți eficiența utilizării resurselor energetice”, a adăugat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img