spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăAnalizeChina Eastern Airlines va relua zborurile între Budapesta şi Shanghai. 3 orașe chinezești...

China Eastern Airlines va relua zborurile între Budapesta şi Shanghai. 3 orașe chinezești vor avea zboruri din Ungaria

-

China Eastern Airlines va relua zborurile între Budapesta şi Shanghai pe 11 noiembrie, a anunţat, sâmbătă, ministrul ungar al Afacerilor Externe şi al Comerţului Exterior, Péter Szijjártó, pe pagina sa de socializare.

- Reclama -

Potrivit postării lui Péter Szijjártó, legătura aeriană dintre cele două ţări va fi extinsă cu o nouă cursă, deoarece din 18 noiembrie se va putea zbura şi spre Chongqing, unul dintre centrele industriei de automobile şi industriei informatice din China.

Astfel, una din regiunile cu cea mai rapidă dezvoltare a ţării din Orientul Îndepărtat va deveni direct accesibilă din capitala Ungariei, pe lângă Beijing şi Shanghai, de luna viitoare trei oraşe chinezeşti vor fi accesibile cu avionul, a subliniat ministrul ungar de externe.

El a precizat că pandemia a avut un impact drastic asupra legăturilor aeriene, în special cu China, şi că se lucrează încontinuu la restabilirea acestor legături. Ministrul a considerat zborurile directe ca fiind esenţiale pentru relaţiile economice, deoarece – a adăugat el – atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii preferă oraşele în care pot zbura fără escală.

În Europa Centrală există o concurenţă uriaşă pentru turiştii chinezi, deoarece statisticile arată că aceştia se numără printre oaspeţii cei mai mari cheltuitori şi, prin urmare, contribuie în mare măsură la creşterea economică, a afirmat Péter Szijjártó.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img