spot_img
0.4 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeChina către SUA: Veți intra în impas cu legea asta!

China către SUA: Veți intra în impas cu legea asta!

-

Așa-numită Lege pentru prevenirea muncii forțate din Xinjiang a intrat în vigoare, în SUA. Proiectul de lege, plin de minciuni, pretinde că interzice importurile din provincia chineză Xinjiang. Așa-zisă muncă forțată din Xinjiang este o mare minciună, inventată de forțele anti-China. În majoritatea zonelor din Xinjiang, industria bumbacului a fost mecanizată 90%, iar sistemul de navigație Beidou și mășinile automatizate sunt folosite în unele locuri. Cu toate acestea, politicienilor americani nu le pasă de situația reală. Ei fabrică minciuni sub pretextul drepturilor omului, pentru a defăima China, încercând să excludă Xinjiang și chiar China din lanțul global de aprovizionare, transmite Radio China.

- Reclama -

Calitatea bumbacului cu fibre lungi din Xinjiang se plasă pe primele locuri din lume, iar multe companii cu renume mondial au semnate contracte pe termen lung, cu companii locale.

În primele cinci luni din 2022, valoarea totală a importurilor și exporturilor din Xinjiang a fost de 67,41 miliarde yuani, în creștere cu 30,9% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

SUA va intra în impas, dacă ca aplica această lege. Potrivit estimărilor Asociației Americane pentru Drepturile Muncitorilor, companiile și comercianții americani importă anual peste 1,5 miliarde de obiecte de îmbrăcăminte în care este folosit bumbacul din Xinjiang, în valoare de peste 20 de miliarde USD.

Xinjiang este și cea mai importantă bază de producție din lume pentru polisiliciu, un material de bază pentru industria fotovoltaică, SUA bazându-se pe China pentru 85% din producția internă de panouri solare.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img