spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeChefurile lui Maior și Coldea de la K2

Chefurile lui Maior și Coldea de la K2

-

Fostul şef ANI, Horia Georgescu, a relatat Comisiei SRI faptul că George Maior şi Florian Coldea îşi ţineau zilele de naştere la sediul SRI K2, unde participau politicieni de la PSD, PDL, PNL, dar şi persoane din zona justiţiei, a precizat, miercuri, preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda.

- Reclama -

„(Horia Georgescu, n.r.) ne-a relatat despre zile de naştere ale şefului SRI la vremea respectivă (George Maior, n.r.) şi ale prim-adjunctului la vremea respectivă (Florian Coldea, n.r.) care se ţineau la sediul de la K2 şi la care participau diferite persoane din zona politică, din zona instituţiilor de forţă şi a enumerat, cred, toate instituţiile de forţă. Nouă ne-a prezentat această listă, nu pot da nume, sunt o parte din persoane politice de la PSD, de la PDL, PNL şi tot ce înseamnă zona de forţă din ministerul Justiţiei şi instituţiile de forţă ale statului”, a spus Manda.

Întrebat dacă la aceste zile de naştere ale lui Maior şi Coldea a participat şi Kovesi, Manda a răspuns: „Dacă aş confirma sau infirma vreunul dintre nume, ar trebui să fac la fel cu toate numele. S-a vorbit de instituţii de forţă, de informaţii, conducerea acestor instituţii, inclusiv ministerul Justiţiei, zona de parchete, zona de instanţe, nu pot da nume”.

Manda a arătat că va fi transmisă o întrebare SRI privind aceste zile de naştere şi participanţii.

„Avem lista (cu participanţi, n.r.), urmează să verificăm, vom trimite o întrebare la SRI dacă au cunoştinţă de aceste zile, dacă s-au ţinut, dacă ştiu care sunt persoanele”, a spus Manda.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

VIDEO/A încetat din viață vocea de aur a TVR și a...

0
A încetat din viață, după o lungă suferință, Ioana Măgură Bernard, una din marile voci ale postului de radio Europa Liberă.Ioana Măgură Bernard a...