spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăcoronavirusChannel 12 Israel: Un raport al serviciilor secrete americane despre coronavirus trimis...

Channel 12 Israel: Un raport al serviciilor secrete americane despre coronavirus trimis în noiembrie țărilor membre NATO și Israelului dă peste cap scenariul pieții din Wuhan

-

Potrivit canalului israelian de televiziune Channel 12, comunitatea americană de informații a luat cunoștință de apariția maladiei din Wuhan în a doua săptămână a lunii noiembrie și a redactat un document clasificat. Informațiile despre focar au fost clasificate la vremea respectivă și nu au fost cunoscute de guvernul chinez decât „la suprafață”.Informațiile americane au sesizat administrația Trump „care nu a găsit informația interesantă”, a spus Channel 12 conform siteului israelian în limba română Anima News.

- Reclama -

Americanii au transmis astfel informații clasificate cu privire la coronavirus la doi dintre aliații săi apropiați: NATO și Israel, în special Țahal (armata israeliană).Channel 12 a dezvăluit că oficialii militari israelieni au discutat despre posibila răspândire a virusului în regiune la sfârșitul lunii noiembrie. Cu toate acestea, informațiile contravin versiunii oficiale conform căreia boala a fost semnalată pentru prima dată într-o piață din orașul Wuhan la sfârșitul lunii decembrie.
De atunci, coronavirusul a infectat peste două milioane de oameni în întreaga lume și a ucis peste 140.000 de oameni, inclusiv peste 90.000 doar în Europa, mai spune sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...