spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeCEL MAI MARE FESTIVAL DEDICAT MILITARILOR VETERANI DIN ROMÂNIA, ORGANIZAT ANUL ACEASTA...

CEL MAI MARE FESTIVAL DEDICAT MILITARILOR VETERANI DIN ROMÂNIA, ORGANIZAT ANUL ACEASTA LA TURNU-SEVERIN

-

Weekendul trecut, Severinul a fost gazda celui mai mare festival dedicat veteranilor din teatrele de operații. „YOUNG VETERANS FEST” a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție și își propune, pe de o parte, cunoașterea Armatei Române, dar mai ales să ofere un omagiu eroilor care au făcut sacrificiul suprem pe câmpurile de luptă.  

- Reclama -

Scopul evenimentului este strângerea de  fonduri pentru veteranii din teatrele de operații, iar în acest sens, atât Primăria Municipiului, cât și Consiliul Județean Mehedinți, le sunt alături militarilor veterani ai României, prin participarea la acest festival și prin sprijinul administrativ acordat organizatorilor.” A transmis primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu

În zona pietonală Crișan, vineri și sâmbătă au fost spectacole live, cu numeroși invitați, expoziții și muzică. În cadrul festivalului a a avut loc și marșul motocicliștilor. Ei au pornit pe străzile Severinului, pentru un scop caritabil, de a contribui la construirea primului centru de recuperare din țară pentru veteranii de război, cu dizabilități.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img