Soția coregrafului Cornel Patrichi a dezvăluit că acesta a închis ochii cu o amărăciune provocată de ministrul tehnocrat demis al Culturii, Vlad Alexandrescu, care a refuzat să îl primească pentru a discuta despre drepturile artiștilor.

Într-un interviu acordat lui Cristian Brancu, la Antena Stars, soția celui mai mare coregraf român a spus că acesta și-a dorit, în ultimele zile din viață, să-l vadă pe ministrul Culturii și să-i spună niște lucruri din zona pe care el o știa cel mai bine.

Vlad Țiriplici, a spus soția lui Cornel Patrichi, despre Vlad Alexandrescu.

Întâlnirea dintre el și Vlad Alexandrescu, cel care până astăzi a fost ministrul Culturii, nu a avut loc, pentru că i s-a spus că ”ministrul este foarte ocupat”, a spus soția lui Patrichi, așa cum i-a comunicat o secretară celui mai mare coregraf român.

Interviul cu soția lui Cornel Patrichi, care a vorbit despre ultima dorință a acestuia, a fost difuzat marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

VIDEO AICI

Cornel Patrichi s-a stins din viață pe 5 aprilie după o luptă cumplită cu o boală necruțătoare. În ultima perioadă a vieții sale, coregraful abia se mai putea deplasa şi slăbise foarte mult.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?